Anders Rerup
Udgivet i: 20. august 2017
Af: arsmykke
0

Anders Rerup, Guldsmed & Smykkedesigner

Som designer er Anders Rerup meget optaget af, at kunne give kvinder en skøn oplevelse af, at kunne føle sig smukke, når de bærer hans smykker på.

” Når jeg laver et smykke, finder jeg tit inspiration i de mange kvinder, jeg ser til dagligt. Mine designs skal have en enkelthed over sig, og jeg holder af den nordiske stil, for den tillader mig at have fokus på de rene linjer i metallet, hvor man virkelig kan få perler og ædelstene til komme til rette med deres glans og skønhed. Alle perler og ædelstene vælger jeg nøje, så jeg kan få den bedste kvalitet, hvad farve, slibning og glans angår,” fortæller Anders.

Forårskollektionen i 2014 var en alsidig kollektion med 16 forskellige smykkeserier. Her kom inspirationen fra former, modsætninger, naturen og forårets blomster. Anders er en stolt kunstner, som har fokus på at skabe, forme og udvælge sin kvalitet med omhu. Alle smykkerne er altid sterlingsølv 925, og de kan også fås forgyldte i 24 karat. Alle produkterne er gennemarbejdede og gennemførte, så kunderne altid får det bedste.

Efterårskollektionen 2015 har fokus på perler og ædelstene ligesom forårskollektionen, men denne gang har den nordiske stil virkelig afsat sine spor, da ringenes ædelsten blidt omsvøbes af sølvet.

I 2016 udkom 4 nye serier hen over sommeren og efteråret. Her var der fokus på inspiration fra naturens rene linjer. Her udkom blandt andet Feather og Angelus, som stadig er på webshoppen. 

Sommerkollektionen 2017 har fokus på elegance, rene linjer og høj kvalitet. Vi har lavet 4 nye serier, som alle har det tilfælles, at der er kælet for kvaliteten, hvilket skaber lidt dyrere priser. Dog tilbydes de fleste serier i forskellige materialer, hvilket gør det til smykker i alle prisklasser. 

Smooth curves smykke serie

Smooth Curves er fra Sommer kollektionen 2017

Earth & Moon er fra Efterårs kollektionen 2015.

”Jeg er helt optaget af at lade de smukke ædelsten få lov til at være stjernen i smykket. De betyder rigtig meget, og de giver mig inspiration til de mange forskellige designs, der hele tiden dukker op i mit univers. Jeg er ikke til al det ”bling-bling” man ofte ser. Jeg har fokus på ægthed og synes, at kvinder fortjener smykker, der fortæller en historie. En historie, som jeg har startet, og som de viderebringer,” siger Anders Rerup.

I 2016 udkom en række smykker og smykkeserier, der havde fokus på de rene linjer, lækre ædelsten og formgivning af sølvets muligheder.

Feather og Angelus er fra Kollektionen 2016.

Anders startede med at lave smykker i 1997, efter han var blevet introduceret for faget på Gladsaxe Teknisk skole. Derefter tog interessen og lysten til faget fart på og de næste mange år gik med at udvikle den faglige kompetence. Anders var i virksomheds- og erfaringspraktik hos Georg Jensen i en kort periode og har gået på Københavns Tekniske skole, på Guldsmeduddannelsen.

Anders har lavet utrolig mange sjove og udfordrende opgaver igennem tiden og det er blevet til mange flotte smykker. Nogle af dem kan du se under “Showroom” i hovedmenuen. Der vises et lille uddrag, da opgaverne har været så forskellige i stil og kompetencemæssigt.

  Anders Rerup

Anders Rerup, Guldsmed & Smykkedesigner

Process billeder fra smykke serien Feather, som udkom i sommeren 2016

   

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vær med i vores online VIP-Klub & modtag GRATIS vores
E-bog med de 10 bedste tips, til pleje af dine smykker!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev


Det koster kun din e-mail adresse og du hører fra os ca. hver 14 dag!