Diamant frost smykker Den nordiske designstil
Udgivet i: 21. august 2017
Af: arsmykke
0

Det enkelte design og den nordiske designstil

Processen med at skabe og designe et nyt smykke, starter som regel med udgangspunkt i forskellige former og farver med fokus på ægtheden. Det enkelte design og den nordiske designstil er en af grundpillerne i Anders’ håndværk. Kvaliteten og ægtheden i smykkerne, er meget vigtig for os. Der bliver nøje udvalgt sten, perler og ædelmetaller fra de bedste leverandører i Danmark. Dermed sikrer vi vores kunder førsteklasses kvalitet.

Vores kunder får et diamant- og smykkecertifikat sammen med deres smykke. Dermed sikrer vi, at alle får en garanti for god kvalitet sammen med deres smykke fra ARsmykkeDesign.dk

Når der designes nye smykker, kræver det en særlig indlevelsesevne at kunne forestille sig smykket på det enkelte menneske i færdig form. Det kunstneriske øje, den kunstneriske stil og sjæl bliver lagt i alle designs. Det vil sige, at vi kan stå inde 100 % for alt det, der laves og sælges.

Alle designs er nøje velovervejede lige fra pennestrøg til formproces. Alle smykker bliver afprøvede og testet, før de kommer i produktion. Lever smykket ikke lever op til vores forventninger samt kvalitet, kommer designet tilbage på tegnebordet – indtil det ønskede resultat er opnået og perfekt.

 Den nordiske designstil er indbegrebet af Anders’ designproces.

Anders designer meget feminine kvindeserier og meget maskuline herreserier. Denne veksling skaber balance i hans kreativitet og udtryk.
Når han modtager en speciel bestilling fra en kunde, arbejder han bedst med at lave sit design ud fra kundens personlighed og ønsker for at kunne skabe det bedste resultat, hvilket kendetegner hans stil.

”Jeg er utroligt optaget af at lade de smukke ædelsten få lov til at være stjernen i smykket. De betyder rigtig meget, og de giver mig inspiration til de mange forskellige designs, der hele tiden dukker op i mit univers. Jeg er ikke til al det ”bling-bling”, man ofte ser. Jeg har fokus på ægthed og synes, at kvinder fortjener smykker, der fortæller en historie. En historie, som jeg har startet, og som de viderebringer”, siger Anders Rerup.

Det enkelte design, og den nordiske designstil er en af grundpillerne i Anders håndværk. Kvaliteten og ægtheden i smykkerne, er meget vigtige for os.

Kors

Sky blue Topas

Fjer øreringe og fjer vedhæng

Diamant frost smykker med buet form, i sterling sølv, oxyderet, forgyldt og i 14 karat guld.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vær med i vores online VIP-Klub & modtag GRATIS vores
E-bog med de 10 bedste tips, til pleje af dine smykker!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev


Det koster kun din e-mail adresse og du hører fra os ca. hver 14 dag!