Feather smykker med fjer arsmykkedesign
Udgivet i: 19. august 2017
Af: arsmykke
0

www.ARsmykkeDesign.dk & Virksomheden er ejet af Anders Rerup & Anabella Rerup, som har været gift siden 1999. 

Vi stiftede virksomheden omkring år 2002. Dengang var vores ARsmykkedesign og virksomheds koncept meget anderledes, idet vi kun modtog ‘særbestillinger’ og reparationer af smykker. Dette er stadig et tilbud vi har i dag og som kun kan bestilles via mailkontakt. Anders har brugt mange år, på at samle erfaring omkring branchen, opnå de faglige kompetencer & ikke mindst få modet til at starte op selvstændigt. Derfor gik vi først 100% all-in i 2014. 

I foråret 2013 blev vi enige om at NU skulle det ske, vi skulle bruge vores evner og lyst.  Vores drøm skulle blive til virkelighed, vi skulle være selvstændige sammen. Vi formede vores koncept langsomt, men sikkert og Anders arbejdede i mange måneder på, at skabe og designe en masse smykkeserier til kvinder & mænd, til vores første Kollektion, som udkom i 2014.

Anabella fortæller begrejstret om opstarten  ”D. 24. april 2014 gik vi i luften med www.arsmykkedesign.dk, hvilket var et helt nyt koncept, forretning og hjertebarn for os. Anders havde knoklet i flere måneder med sine smykkedesigns, der havde været i hans tanker i årevis. Mange af hans designs, havde han tegnet i sin sketchbog, men nu blev de realiseret efter mange timer i guldsmeden. Det var en helt fortryllet og elektrisk tid. Så mange smykker, designs og kreative samtaler vi havde på alle tider af døgnet. Det var så utroligt at se, hans evner folde sig SÅ meget ud. Hans udstråling og glød var helt fantastisk. Vi driver forretningen sammen, hvilket har været en drøm i mange år. Anders står for smykkerne, guldsmeden og design udviklingen. Jeg står for webshoppen, kundekontakten og vores smykke events”.

Siden hen har vi været igennem en større udvikling og i august 2017 lancerede vi en ny og opdateret webshop, hvor fokus stadig er på at sælge høj kvalitet og smukke smykker. Sammen med lanceringen af den nye webshop, udkom der også 4 nye smykkeserier.

“ARsmykkeDesign er vores største opgave og passion, lige efter vores børn selvfølgelig” fortæller de begge to grinende.

Er du interesseret i et interview kan du kontakte os på BlivSmukMed@ARsmykkedesign.dk eller ringe til Anders Rerup på 51920997.

ARsmykkeDesign

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vær med i vores online VIP-Klub & modtag GRATIS vores
E-bog med de 10 bedste tips, til pleje af dine smykker!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev


Det koster kun din e-mail adresse og du hører fra os ca. hver 14 dag!