Nyhedsbrev og VIP Klub

Kom og vær med i min VIP Klub

Jeg elsker at kommunikere med mine kunder og dele ud af mine nye ideer, designs, om hvordan processerne og smykkerne bliver til og give et indbliv i livet i mit værksted.

I min online VIP Klub, som i folkemunde hedder et nyhedsbrev ;) kan du følge med i hvad der sker på ARsmykkedesign.dk.

Jeg skriver ikke så tit og sender ikke lange nyhedsbreve ud, men når jeg sender nyhedsbreve, gør jeg mig altid umage med at sende noget relevant til dig. Jeg vil ikke spamme mine kunder og VIP-venner.

Du må altid gerne sende mig feedback eller forespørgsler på mine nyhedsbreve. Det er med til at give mig nye ideer og inspiration til, hvad jeg skal sende til dig, på nyhedsbrevet.

Nu ved du hvad jeg står for og du ved nu hvad jeg bruger Nyhedsbrevet og VIP Klubben til. Jeg er super kreativ og en dygtig håndværker. Så hvis du vil forkæles visuelt, med lækre billeder af mine smykker i din mailbox, så skal du udfylde tilmeldingsboksen nedenunder.

Er du klar til at være med på mit nyhedsbrev og VIP klub?

Tilmeld dig min VIP Klub

* Påkrævet felter
Ved at udfylde formularen, giver du os dit samtykke til, at vi må sende dig vores nyhedsbrev. Samtykket kan til enhver tid tilbagekaldes ved at klikke på linket i bunden af vores nyheds-e-mail.

Du kan også følge mig på Facebook og på Instagram

Når du tilmelder dig min Nyhedsbrevs liste, modtager du et link, hvor du kan downloade min e-bog:
“10 gode råd og tips til pleje af dine dyrebare smykker”

DOWNLOAD MIN E-BOG NU

Tilmeld dig min VIP-Klub & Nyhedsbrev

Vær med i min VIP-KLUB Jeg sender dig et par mail hver måned med smykke nyheder og konkurrencer.