GDPR Persondata indsamling

Hos ARsmykkeDesign forstår vi vigtigheden af din personlige data og vores ansvar for at beskytte den. For os er det ikke kun et krav under den Europæiske GDPR-lovgivning (General Data Protection Regulation), men det er også en væsentlig del af vores engagement til at skabe en sikker og gennemsigtig shoppingoplevelse for vores kunder.

Når vi snakker om “persondata,” mener vi information, der kan identificere dig som person, såsom dit navn, din adresse eller din e-mail. Vi indsamler kun de nødvendige data for at kunne levere vores service til dig. Disse omfatter informationer, vi behøver for at behandle din bestilling, for at forbedre vores hjemmeside og tjenester, og i nogle tilfælde for at sende relevante nyheder eller tilbud til dig.

Hos ARsmykkeDesign ved vi, at vi kun er i stand til at skabe smukke, personlige smykker ved at opbygge tillid med vores kunder, og vi ved, at denne tillid starter med vores håndtering af dine personlige oplysninger. Vi behandler alle personlige data med fortrolighed, og vi videregiver eller sælger ikke dine oplysninger til nogen tredjeparter til kommercialiseringsformål.

Vi tror på gennemsigtighed, og det gælder også vores indsamling og brug af dine personlige data. Du har altid ret til at anmode om indsigt, berigtigelse eller sletning af dine persondata i vores system. Hvad enten det er at fravælge vores nyhedsbrev, opdatere dine kontaktoplysninger, eller forstå, hvordan vi bruger dine data, er vi her for at hjælpe.

Vi indsamler kun den persondata, som er nødvendigt for vores  virksomhedsfunktion.
Indsamling af Persondata på min webshop sker kun igennem:

  • Nyhedsbrevtilmelding
  • Kontaktformular
  • Kundeservice & SMS kontakt
  • Køb i webshoppen, ved at afgive: Navn, Adresse, mail og telefon nummer. 
  • Betalingsoplysninger
  • Google Analystic
  • Facebook Pixel

Alle data opbevares sikkert, og vi er altid opdaterede med de nyeste sikkerhedskrav og teknologier for at sikre, at dine data er i sikre hænder.

Vores privacy politik kan findes på vores hjemmeside, hvor vi uddybende forklarer, hvordan vi håndterer dine personoplysninger, så du kan føle dig sikker, når du handler hos os.

At skabe smukke, unikke smykker er vores passion, og at passe på dine personlige oplysninger er vores højeste prioritet. Hos ARsmykkeDesign er vi her for at skabe en behagelig, sikker og klar shoppingoplevelse for dig fra start til slut. Så tag dig god tid, udforsk vores hjemmeside, shop med ro i sindet og lad os hjælpe dig med at finde det perfekte smykke, der passer præcis til dig.

Opbevaring:
Personoplysningerne registreres hos ARsmykkeDesign og opbevares i 5 år, regnet fra udgangen af det pågældende regnskabsår hvor handlen er gennemført, hvorefter oplysningerne slettes. Oplysningerne gemmes iht. Bogføringslovens § 10.

Oplysningerne opbevares sikkert og fortroligt på computer med begrænset adgang i kontrollerede faciliteter. Sikkerhedskontrollen revideres løbende for altid at kunne håndtere brugeroplysninger forsvarligt og iht. dine rettigheder som bruger. Der kan aldrig garanteres 100% sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Der kan være risiko for at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk – hvorfor du derfor afgiver dine personlige oplysninger på eget ansvar.

Den hurtige udvikling af internettet betyder, at ændringer i vores håndtering af persondata-oplysninger kan blive nødvendige, hvorfor vi forbeholder os retten til at opdatere/ændre nærværende retningslinjer for håndtering af personoplysninger. Bliver dette aktuelt, rettes datoen for ”sidst opdateret” nederst på siden. Ved omfattende ændringer gives synlig besked herom på websitet.

Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret. Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.

Tredjemand:
Oplysninger afgivet til www.ARsmykkeDesign.dk videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand, med mindre dette sker i forbindelse med en omstrukturering eller et helt eller delvist salg af virksomheden. Eventuel videregivelse i en sådan situation, vil ske i overensstemmelse med den til enhver tid gældende persondatalovgivning på området. Vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Indsigelse & indsigt:
Som registreret hos ARsmykkeDesign har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringerne. Tillige har du ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om/på dig. Såfremt data er urigtige eller vildledende, har du ret til at kræve disse berigtiget, slettet eller blokeret. Disse rettigheder har du iflg. Persondataloven. Henvendelse i forbindelse hermed skal rettes via e-mail BlivSmukMed@ARsmykkeDesign.dk

Klage:
Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til Anders Rerup, +45 51920997. Hvis det ikke lykkedes at finde en løsning, kan du indgive klage til relevante nævn på området http://www.forbrug.dk, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.
Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedr. dig.
Klagen indgives til Datatilsynet, jf. Persondatalovens $58, stk.1.

Pr. 15. februar 2016 får europæiske virksomheder og forbrugere en ny digital platform ODR. ODR skal gøre forbrugerklager over vare- og serviceydelser inden for EU lettere at håndtere. ODR stå for Online Dispute Resolution (online-klageløsning).

For forbrugerne betyder dette, at de kan klage direkte til den europæiske virksomhed hvor der er handlet. Formålet med ODR platformen er at binde en masse klageinstanser sammen. Forbruger og virksomhed kan være i direkte kontakt med hinanden.
Eksempelvis kan en dansk forbruger skrive sin klage på dansk direkte til feks. en italiensk virksomhed, der er handlet med. Klagen maskinoversættes af EU’s egen oversættelsessoftware til italiensk og virksomheden modtager således klagen på deres modersmål.

EU’s OnlineDisputeResolution:

Er der noget galt med din ordre, eller lever den ikke op til dine forventninger, kontakt os da venligst, så vi sammen finder en tilfredsstillende løsning.

I henhold til loven skal vi henvise til flg. link – hvis ikke du ønsker at tale med os først;

http://ec.europa.eu/consumers/odr/

DOWNLOAD MIN E-BOG NU

Tilmeld dig min VIP-Klub & Nyhedsbrev

Vær med i min VIP-KLUB Jeg sender dig et par mail hver måned med smykke nyheder og konkurrencer.