Hvem er Anders Rerup?

Unikke smykkerJeg er Anders Rerup, guldsmed og smykkedesigneren bag denne webshop. 

Smykkefirmaet startede jeg op i januar 2014. 
D. 24. april 2014, gik min første webshop i luften med mine allerførste 14 smykke kollektioner til kvinder. Året efter lancerede jeg 8 nye kollektioner og herefter begyndte jeg at lave smykker til mænd. Siden da har mange unikke designs, kollektioner og smykkeserier både set dagens lys og blevet taget af igen. Nogle enkelte smykkeserier er stadig tilgængelige, men mange serier er kun online tilgængelig i en periode.

Jeg udvikler mig hele tiden. Både min faglighed og min design & smykkestil. Det betyder at du kan købe mine smykker så længe de er online.  Jeg har en stor passion for at skabe smukke og tidsløse smykker, i den rene og enkelte Nordiske designstil.

Alle mine designs bliver nøje velovervejet, lige fra pennestrøg til formproces.  Jeg designer meget feminine kvindeserier og meget maskuline herre smykker.
Denne veksling skaber balance i min kreativitet og i mine smykkeudtryk.

I starten af 2020, begyndte jeg at lave nye rå smykker til både mænd og kvinder. Det er en vildt sjov proces. At lege med metallerne, blande dem og lave unikke smykker, tændte en kreativ flamme i mig. Jeg kreerede mange rå herre smykker, som inspirerede mig til at lave rå kvinde smykker, da jeg fik mange henvendelser og efterspørgsler fra kvinder der også gerne ville have rå unikke smykker. 

I Juli 2020 lancerede jeg min 3. verison af min webshop. Nyt design, udtryk og nye RAW smykker.  

Anders Rerup

Mine Kunder

Mine kunder kommer fra hele landet, da min forretning primært er en online butik.
Jeg sender alle mine smykker med DAO med hjemmelevering. Derfor kan jeg betjene alle mine kernekunder.
Jeg sælger smykker til de mode- og kvalitetbevidste mænd og kvinder, der ved at de altid får den bedste service, designs og smykker af bedste kvalitet, der holder år efter år.

Send mig en besked

Anders Rerup arsmykkedesign
ARsmykkedesign
nyheder arsmykkedesign.

 

 

DOWNLOAD MIN E-BOG NU

Tilmeld dig min VIP-Klub & Nyhedsbrev

Vær med i min VIP-KLUB Jeg sender dig et par mail hver måned med smykke nyheder og konkurrencer.