Om Anders Rerup

Hvem er Anders Rerup?

Jeg er Anders Rerup, guldsmed og smykkedesigneren bag denne webshop.

Smykkefirmaet startede jeg op i januar 2014.
D. 24. april 2014, gik min første webshop i luften med mine allerførste 14 smykke kollektioner til kvinder. Året efter lancerede jeg 8 nye kollektioner og herefter begyndte jeg at lave smykker til mænd. Siden da har mange unikke designs, kollektioner og smykkeserier både set dagens lys og blevet taget af igen. Nogle enkelte smykkeserier er stadig tilgængelige, men mange serier er kun online tilgængelig i en periode.

Jeg udvikler mig hele tiden. Både min faglighed og min design & smykkestil. Det betyder at du kan købe mine smykker så længe de er online.  Jeg har en stor passion for at skabe smukke og tidsløse smykker, i den rene og enkelte Nordiske designstil.

I starten af 2020, begyndte jeg at lave nye rå smykker til både mænd og kvinder. Det er en vildt sjov proces. At lege med metallerne, blande dem og lave unikke smykker, tændte en kreativ flamme i mig. Jeg kreerede mange rå herre smykker, som inspirerede mig til at lave rå kvinde smykker, da jeg fik mange henvendelser og efterspørgsler fra kvinder der også gerne ville have rå unikke smykker.

I Juli 2020 lancerede jeg min 3. verison af min webshop. Nyt design, udtryk og nye RAW smykker.

Anders Rerup

Alle mine designs bliver nøje velovervejet, lige fra pennestrøg til formproces.  Jeg designer meget feminine kvindeserier og meget maskuline herre smykker.
Denne veksling skaber balance i min kreativitet og i mine smykkeudtryk.

Artikel om Anders Rerup

Mød Anders Rerup – en visionær guldsmed og smykkedesigner, der kombinerer kunsthåndværk, arkitektur og natur i sin unikke æstetik til at skabe tidløse og smukke smykker.

Anders har altid været fascineret af det gamle håndværk, evnen til at manipulere metal, former og strukturer og skabe noget, der får folk til at stoppe op og beundre. Med en dyb respekt for traditioner og en vision om at skubbe grænser, begyndte Anders sin rejse for at mestre guldsmedekunsten.

Som tydeligt mærkes i hans designs, forener Anders det traditionelle aspekt af smykkehåndværk med moderne og elegante designs. Fra gennemførte detaljer til sirlige, kreative mønsterformationer, har hver kollektion sin egen stemning og fortælling.

I Anders Rerups unikke kollektioner til både mænd og kvinder kan man tydeligt se hans passion for design og symbiosen mellem håndværk og kunst. Det er en blanding af det smukke, det rå – det unikke, der gør hvert smykke til en sand investering i stil. Fra rustikke, maskuline ringe til fine, feminine smykker og kunststykker, er hvert smykke lavet med kærlighed, sans for detaljer og kvalitet i fokus.

Men det er ikke kun i de færdige kollektioner, at Anders’ kreativitet kommer til udtryk.

Han elsker også at skabe unikke smykker på bestilling. Lige meget om det er et personligt kærlighedssymbol, et unikt arvestykke eller en gave til en særlig lejlighed, tager Anders sig tid til at forstå kundens vision og personlige historie. Hver eneste smykke bliver skræddersyet, så det ikke bare passer til dine ønsker, men også fortæller din personlige historie.

Et smykke skal være mere end bare et stykke metal du bærer. Det handler om hvem du er, din personlige stil og din individualitet. Anders skaber med sine designs et personligt og rørende element, der taler til hans kunders unikke karakter.

På hans værksted starter processen altid med en idé, der bliver til en skitse og slutter ud i et vidunderligt kunstværk, der vil bringe en smule magi ind i dit liv hver gang du bærer det. Guldkornene i hans smykker er skabt gennem Anders’ upåklagelige håndværk og den passion han lægger i at lave smykker, der bringer glæde og inspiration – hver dag.

Fra en idé til et kunstværk – sådan skaber Anders Rerup unikke smykker, der taler til hjertet. Med respekt for håndværket, en kærlighed til kunsten og et øje for detaljen – er hver kollektion, ethvert smykke en refleksion af hans passion, kreativitet og mesterhåndværk i smykkedesign.

Mine Kunder

Mine kunder kommer fra hele landet, da min forretning primært er en online butik.
Jeg sender alle mine smykker med DAO med hjemmelevering. Derfor kan jeg betjene alle mine kernekunder.
Jeg sælger smykker til de mode- og kvalitetbevidste mænd og kvinder, der ved at de altid får den bedste service, designs og smykker af bedste kvalitet, der holder år efter år.

Anmeldelser fra Trustpilot (Fremragende Score 4,7)

Ubeskrivelig god service og fantastisk håndværk!

- Skrevet af Louise N

“Jeg fik designet en ring til min kæreste i samarbejde med Anders, og endte med et resultat bedre end jeg overhovedet kunne have drømt om!”

“Udover at lave det mest gennemførte og smukke stykke håndværk jeg længe har set, har jeg sjældent i mit liv oplevet så fantastisk en service, man føler virkelig der bliver lagt liv og sjæl i at skabe ens drømmesmykke, og Anders var fantastisk til at lytte, lave skitser, stille spørgsmål, og holde en opdateret gennem hele forløbet så man kunne se udviklingen fra første idé til det færdige produkt.”

“Jeg føler jeg var 100% med hele processen igennem, og det var nærmest som om at han læste mine tanker undervejs.”

“Resultatet blev den smukkeste herre ring som min kæreste elsker, og kvaliteten er virkelig i top. Vi har i hvert fald fundet os en fast guldsmed😃”

Rå og elegante mandesmykker 😎👍
Calvin Dossmann
Læs mere
Jeg har købt en mandering der på én og samme tid er både rå, elegant og super behagelig at have på.

Har også fået special designet et armbånd på bestilling.

Det er intet mindre end fantastisk.

Anders har min absolut bedste anbefaling.
Rigtig god og personlig service
Nana
Læs mere
Rigtig god og personlig service.

Jeg har fået lavet en personlig bestilling og jeg er SÅ glad for resultatet.

Det er blevet lige som jeg ønskede, og jeg har fået lov til at komme med alle mine ideer i processen.

Jeg anbefaler meget gerne til andre, mange tak for det fine arbejde.
Fantastisk håndværk Har købt et par Vielsesringe
Tommy
Læs mere
Fantastisk håndværk Har købt et par gange til konen der nu og hun elsker dem.

Og da noget så vigtig som vores vielse ringe skulle findes blev det også hos Anders de skulles laves.
Fantastisk design, fantastisk service
Katja
Læs mere
Smukke smykke serier der hænger godt sammen og kan også bruges enkeltvis sammen med ens egne smykker..

Ejerne er utrolig angageret, interesseret og serviceminded..

Bestemt et besøg hver / Katja
Skræddersyede løsninger og individuel kundeservice
Birgit
Læs mere
Man føler sig som deres eneste kunde fra start til slut.

Da der er fuld opmærksomhed på at yde god service så man får lige de smykker man ønsker

...kan klart anbefales.
Super god og personlig service og…
Betina Larsen
Læs mere
Super god og personlig service og rådgivning.

Har fået lavet en fantastisk ring, med inspiration fra Anders. Alle ønsker og forventninger er mere end opfyldt.

Kan klart anbefales.
Super sød og så smukke ringe vi har
Lonni
Læs mere
Super sød og så smukke ringe vi har fået lavet specielt til os tusind tak ☺️

Kan varmt anbefales
Utrolig god oplevelse hele vejen rundt.
MIkkel L
Læs mere
God service, hurtig betjening og et absolut fantastisk resultat.

Kan ikke anbefale Anders nok!
Den bedste service!!
Lykke Dahl
Læs mere
Den bedste service!!!

Vi glæder os til at se vores vielsesringe 🤗🤗🤗
Meget fine smykker til enhver smag
Michael Alstrup
Læs mere
Jeg har købt et par gange hos ARSmykkeDesign og er meget tilfreds med kvaliteten.

Man kan mærke at der bliver lagt sjæl i..

Ingen problemer med selve bestilling.Hurtig levering..

Handler gerne igen :)
Mine smykker fra arsmykkedesign.
Helle Holm
Læs mere
Jeg er super tilfreds med mine smykker som jeg har købt, har også foræret smykker væk og de er blevet vældig godt modtaget.

Super flotte smykker og flot design. Altid venlig og god betjening samt rådgivning.

Hilsen Helle Holm
Tidligere
Næste
Anders Rerup arsmykkedesign
ARsmykkedesign
nyheder arsmykkedesign.

 

 

DOWNLOAD MIN E-BOG NU

Tilmeld dig min VIP-Klub & Nyhedsbrev

Vær med i min VIP-KLUB Jeg sender dig et par mail hver måned med smykke nyheder og konkurrencer.